Pripremite se za noć punu misterija i uzbuđenja!

Pofalićima kruži legenda da se nekad noću, kad grad utihne, iz hangara Automehanike čuje zveket kliješta, kuckanja čekića i zvuci paljenja motora iznova i iznova. Zatim bljesnu farovi koji osvijetle liniju prema Humu i onda… ostane samo mrak i tišina. I tako do zore.

No, legende su samo nepotvrđene priče koje iz mračnih dubina izvlačimo pred najluđu zabavu u godini – Noć vještica.

Najstrašniji događaj ove godine – prvi Matinée Halloween special će se održati u hangaru Automehanike u petak, 1. novembra od 18 do 2 sata ujutro, taman da se uvjerimo u (ne)istinitost legende.

Dođite maskirani na 2. sprat Hangara na Pofalićima na specijalno izdanje Sarajevo Matinee provoda „The Haunted Warehouse – Halloween special“, gdje vas očekuje najbolji provod uz muziku koju nam spremaju Alain, Coem, 2odd i Jasa, već provjeren i uigran tim Matineea.

Blago će vas šokirati i  NEXT-LEVEL dekoracija prostora Hangara, a pamet poremetiti specijalni kokteli od kojih se ledi krv u žilama. A onda… VELIKA nagradna igra za najstrašniju masku, pa pokažite šta znate!

Nagrada za najbolji kostim iznosi 1000 KM, drugo mjesto 500 KM, a treće dobija dvije godišnje ulaznice za Matinée sezonu 2025., pa se nadamo da se vrijedi potruditi za kostim i prepasti organizatore do srži.

Naravno, dobrodošli ste na provod i bez maske. Budite to što jeste uvijek!

Za audio-visual SHOW Make up art zadužena je Farrah, a u food-corneru imamo povratak omiljenih sendviča i hita proteklog ljeta – Mr. Baguetta.

Karte se mogu kupiti preko sistema Kupikartu.ba, a pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na prodajnim mjestima.

Vidimo se u ukletom hangaru!